OMA DESIGN VALMIS , LÄMMIKETTÄ KALLEIMMALLE JA WATERHOUSE PAITA ALUILLAAN


MALLI: JAPANESE FEELING (OMA)
LANKA : HOLST COAST , VÄRI DOVE JA MENEKKI 5,5 KERÄÄ 275G
PUIKOT: 2,5  , 3,00 JA 3,5 mm

LINKKI RAVELRYYN


Vihdoin valmis ! Olen tyytyväinen tuotokseeni. Neuloin paidasta pitkän tunikan, koska voin näin ollen pitää tätä kotioloissa vaikka trikoiden kanssa. Lanka on ihanan pehmeää ja laskeutuvaa, joten lisäsin alaosaan tuota mukavaa väljyyttäkin sen verran että on ainakin tilaa hengittää ja puuhata vapaasti. Hihoista neuloin puolipitkät niin ei hihansuut roiku aina tiskivesissä . Lyhyet hihatkin olisivat olleet ihan ok , mutta nämä ovat näin syksyllä asianmukaisemmat.


Lähikuvaa pitsipaneelista. Linkki pitsimalliin ja paidan alkutaipaleen kuvia ja fiiliksiä löydät  TÄÄLTÄ  ja TÄÄLTÄ.


Paitani on ihan kiva, vaikka itse sanonkin. Pois turha vaatimattomuus ; )



 Ja sitten siihen kalleimman lämmittämiseen neulomiani neuleita. Pojalle neuloin siis tuubihuivin ja pipon. Viikonloppuna poika flunssaisena ja räkäisenä totesi että kyllä hän voisi sellaista tuubihuiviakin käyttää ja äitipä ryhtyi sellaista heti neulomaan. Malli on Ravelrystä löydetty ilmaisohje Oats. Neulominen oli rentouttavan helppoa ja huivi valmistui 5mm puikoilla kaksinkertaisesta Fabel-langasta todella nopsaan.

Pipon malli on kanssa Ravelryn uumenista kaivettu ilmaisohje jonka nimi on A hat fit for a boyfriend. Näyttää se pojallekin sopivan eli ei ainoastaan poikaystäville. Lanka kaksinkertaista Fabelia ja puikot 5mm. Langan väreinä siis musta ja harmaa.
  Toivotaan että nämä auttavat edes vähäsen uusen flunssien torjunnassa.


 Uusin projektini on Veronik Averyn paita Waterhouse. Lanka (yhä edelleen) Holstin Coastia ja väri on Tweed. Puikkoina 3,5mm KnitProt . Aion hitusen muokata paidan mallia omaan kroppaani sopivammaksi. Muutokset tulevat olemaan kuitenkin van ne että pidennän paitaa ja mahdollisesti kavennan hitusen hihoja, muuten seuraan kiltisti ohjetta.


Kiva yksinkertainen pitsimalli ja ihanan värinen lanka <3 I like it ! Muutenkin neulefiilis on taas palannut , ihanaa . Suunnitelmissa on pojalle vaikka mitä ainakin Brooklyn Tweeden miesten mallistosta ja muitakin juttuja. Joululahjoja voisi alkaa jo tekemään ja kaikkea kivaa olisi vaikka kuinka paljon . Mieli taas laukkaa niin hurjaa vauhtia ja to do- lista kasvaa päivä päivältä.....ei tahdo sormet  pysyä perässä ja harmittavat jokapäiväiset kotihommat rajoittavat ikävästi harrasteaikaa. No tiedän olevani onnekas kun en ole ensin raskasta päivää töissä ja sitten vielä kotihommat päälle kuten suurimmalla osalla kanssaneulojista . Joten iloisesti hommiin vain niin pääsee taas neulomaankin. Tänään leivon hunaja- auringonkukansiemen leipää , nam .



Assarille tuli uni kesken työpäivän................ZZZZZZZZZZZZZZZ

Kommentit

  1. Tulipa siitä todella kaunis tunika!

    VastaaPoista
  2. Mukavaa ettei punainen katastrofilanka saanut neulontainnostustasi laantumaan, sillä tunikastasi tuli ihan mielettömän kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se hitusen söi innostusta kun oli punainen projekti kesken. Kun sain takin annettua siskolle ja hän oli ihan tyytyväinen kuitenkin siihen niin valtavasti taas innostus kasvoi neulomiseen . Kiitos taas kehuista ja kannustuksesta katastrofitakinkin kohdalla. Blogikamu : )

      Poista
  3. Ihan tosi kaunis tunika! Tuo etumuksen kuviointi on erityisen sievä ja tunika näyttää lämpimältä ja pehmeältä... Vau! :)

    VastaaPoista
  4. Tanja kiitoksia : ) Tunika on ihanan pehmeä, kevyt ja lämpöinenkin.Olen rakastunut noihin Holstin lankoihin ja nyt sain käsiini muutaman kerän heidän Noble lankaansa josta neulon pojalle paidan. Ihana kokeilla sitä. Etumuksen kuvion pitsimalliin on linkki tekstissä. Sieltä löytyy paljon muitakin ihania mallineuleita, kannattaa kurkata. Inspiroivaa !

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana on tullut tunikasta!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Ingi. Ilahduttavat kehut kanssaneulojalta : )

    VastaaPoista
  7. Todella minun makuuni oleva tunika. Wau!

    VastaaPoista
  8. Irmelie siitä vain kopioimaan. Pitsimallin linkki löytyy aiemmista postauksista ja ylhäältäpäin aloitettava paita varmaan onnistuu sinulta leikiten. Lisäsin alaosaan tuon pitsipaneeliosuuden jälkeen olevien oikeiden kerrosten loputtua muistaakseni aina 3s jälkeen 1s. Eli 3o , lisää 1s. Sitten vain sileää niin kauan kun haluaa ja ainaoikeata helmaan. Helppo neuloa kun pitsipaneeli on valmis.

    VastaaPoista
  9. Tyylikäs tunika! Tykkään erityisesti tuosta pitsisestä "ruokalapusta" :D

    VastaaPoista
  10. Adelheid , kiitoksia. Kaltaisesi luovan suunnittelijan kehut ilahduttavat : )

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI