Näitä neulon

Pikapostaus . Kesäfiilis sen verran päällä ettei koneella notkuminen niin kovasti juuri innosta.

Työn alla siis :


Veera Välimäen Laneway. Lankana Dropsin Alpaca ja puikot 4mm KnitPro Cubicsit. Neulon tahallani vähän paksuhkoilla puikoilla tätä lankaa koska haluan tunikastani todella ilmavan ja kevyen. Malli on mielestäni melko fantastinen ja työ on kiva ja helppo neuloakin. Kesäkäsityö siis parhaimmillaan. Jalkapalloa katsellessa tämä on työn alla.



Halligarth, Gudrun Johnstonin malli. Tätä on todella koukuttava neuloa. Lankana tässäkin Dropsin Alpaca, jota sattui olemaan 4 kerää kotona juuri oikeanvärisenä. Haluan neuloa tämän huivin kyllä vielä jostakin ihanasta rouheasta villalangastakin , mutta sellaista ei nyt omista varastoista löytynyt sopivaa ja huivin neulomisinspiraatio iski niin pahana ettei odottaa enää voinut.Eli näillä mennään mitä kotoa löytyi. Puikot ovat 4mm KnitProt.





Knittystä löysin kivan ilmaisen villatakkiohjeen , jota olen neulonut Dropsin Baby Alpaca Silkistä.Mallin nimi on Zora ja suunnittelija on Kristen Rengren. Hihoissa olen menossa ja muutoksia olen tehnyt malliin vain toteutustavan suhteen. Neulon takin kokonaan saumattomasti ettei tuota kammottavaa saumojen ompelua tarvita. Hihatkin neulon siis ylhäältä alaspäin ja hihapyöriön muotoilen lyhennettyjen kerrosten avulla. Puikkokoko on tässä työssä 3mm ja käytän KnitPron pyöröjä.

Kommentit

  1. Kauniita töitä tulossaa, odotan että ne valmistuvat :)

    VastaaPoista
  2. Siinä on taas hienoja töitä tulossa!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia ArmiL ja Ingi. Koetan olla mahdollisimman nopsa .

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

You can leave comments also in english if you like, thank you.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

HIHAT JA VARTALO YHTEEN

LÄMMIN SHAALI TALVEKSI - COPSE / BT FALL 2015

YKSI SUKKA , PEITON KOLMANNES JA VARTTIA VAILLE VALMIS VILLURI